Насловна
Стрип информации
За проектот
Автори и дела
Досегашни изданија
Активности
За нас
Контакт со нас
Линкови
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics

Посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday143
mod_vvisit_counterThis week300
mod_vvisit_counterThis month2464
mod_vvisit_counterAll days328207

Online (20 minutes ago): 4
Today: Дек 18, 2017
 
ПРОГРАМА на 12-от Меѓународен Салон на стрип – Велес 2014 И ПРОЕКТОТ New Comic Friendships PDF Печати Е-пошта

ПЕТОК, 17.10.2014

19: 00 Отворање на 12-от Меѓународен Салон на стрип – Велес 2014 и Проектот “Нови стрип пријателства”

 • -          Претставувње на гостите
 • -          Доделување на годинешното Признание за афирмација на стрипот на  “БУНКЕР”
 • -          Доделување на специјално Признание за развој на стрипот во светот на Ервин Рустемагиќ
 • -          Доделување на награди од Меѓународниот Конкурс   “Златен стрип 2014”
 • -          Отворање на изложбите
 • -          Од 17: 00 ч. Ќе биде отворена стрип берзата во холот на Ликовниот Салон

САБОТА, 18.10.2014

11: 00 Ервин Рустемагиќ:  Како да се продаде стрип?

12: 00  Бошко Караџов:  Стрипот во дигитална ера: редефинирање и преосмислување

16: 00  Проект  New Comic Friendships ( 1 дел ): Турција, Србија и Албанија

18: 00  Слободни стрип разговори

19: 00 Алекса Гајиќ:  филм  TECHNOTISE

 • -          За време на Салонот ќе работи стрип работилницата
 • -          За време на Салонот ќе биде отворена стрип берзата 

НЕДЕЛА, 19.10.2014

11: 00  Проект  New Comic Friendships ( 2 дел ):  Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина

16: 00  Слободни стрип разговори

17: 00  Затворање на Салонот на стрип

 • -          За време на Салонот ќе работи стрип работилницата
 • -          За време на Салонот ќе биде отворена стрип берзата  
 

ПОКРОВИТЕЛ

ДОСЕГАШНИ ИЗДАНИЈА

Автори

Forum