Насловна
Стрип информации
За проектот
Автори и дела
Досегашни изданија
Активности
Мурали
Училишта за стрип
5 стрип салон
6 стрип салон
7 стрип салон
Мост
За нас
Контакт со нас
Линкови

Посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday143
mod_vvisit_counterThis week300
mod_vvisit_counterThis month2464
mod_vvisit_counterAll days328207

Online (20 minutes ago): 4
Today: Дек 18, 2017
 
5 стрип PDF Печати Е-пошта

 Петок,16.11.2007

19,00 Отворање на Салонот - г-дин Аце Коцевски, градоначалник на Општина Велес
19,15 Претставување на гостите
19,20 Доделување на годишно признание за афирмација на стрипот во Република Македонија
19,30 Доделување на награди од Конкурсот "Златен стрип 2007 "
20,00 Музичка програма - "Angus Day band" (поп-рок група составена од стрип автори )
место: Ликовен салон

Сабота,17.11.2007

11,00 Отворанје на Излоžба на Бугарскиот стрип
11,30 Трибина: Бугарскиот стрип денес (презентери Иван Коритарев и Сибила Косерова )
место: Ликовен Салон
12,00 Поčеток на стрип работилница ( која ке трае до заврšуванје на Салонот )
место: Градска библиотека
12,30 Слободни стрип разговори
17,00 Претставуванје на стрип авторот Бранислав Керац
17,30 Разговор со Бранислав Керац
18,00 Слободни стрип разговори
место; Градска библиотека

Недела,18.11.2007
11,00 Портрет на Даниел Атанасов добитник на 1ва награда "Златен стрип 2006"
место: Ликовен салон
11,30 ИЏ Смотри на балкански стрип - Лесковац 2007 ( презентер : Срđан Николиć - Пека од Лесковац,Србија)
место: Градска библиотека
12,00 Српска стрип сцена во подем ( презентер Марко Стојановиć од Лесковац, Србија)
12,30 Излоžба на стрипови од Конкурсот "Златен стрип 2007"
место: Градска библиотека
17,00 Македонскиот стрип помегу два Салона ( воведниčар Ване Трајков -изврšен директор на Стрип центарот на Македонија)
17,30 Слободни стрип разговори
18,00 Затворанје на Салонот

                   


 

ПОКРОВИТЕЛ

Автори

Forum