Насловна
Стрип информации
За проектот
Автори и дела
Досегашни изданија
Активности
За нас
Ване Трајков
Томе Трајков
Контакт со нас
Линкови
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics
 • Balcan Comics

Посетители

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday143
mod_vvisit_counterThis week300
mod_vvisit_counterThis month2464
mod_vvisit_counterAll days328207

Online (20 minutes ago): 4
Today: Дек 18, 2017
 
Томе Трајков PDF Печати Е-пошта

alt

Дата на раѓање: 16 - 03 - 1964
Место: Велес, Македонија
Возачка Дозвола: Поседувам од 1988
работен статус: вработеmн,службеник од 29.07.2008 - за неодредено време.

Вештини: 1999 КОМПЈУТЕРИ (word, MS Office, Excel, Internet, Corel draw)
2001, 2002 АНГЛИСКИ ЈАЗИК (до 4 степен) Пасивно владее и руски, ромски и турски
ПОСТОЈАНО ХОНОРАРНО АНГАЖИРАН во НВО сектор од 1999 до 2006.Овде е раководител на целокупен проектен циклус: осмислувањe, пиување на проекти, конкурирање, реализација.
Беше член на Советот за невладини организации при градоначалникот на општина Велес г. Аце Коцевски.
Член на Советодавниот одбор при Информативниот центар при ЕЛС Велес Во состав на работни групи за изработка на СТРАТЕГИЈАТА ЗА ЕКОНОМСКИ ОДРЖИВ РАЗВОЈ НА ВЕЛЕС (АГЕНДА 21) и изработка на ФОТОМОНОГРАФИЈА “ВЕЛЕС НИЗ ВЕКОВИТЕ“
Едукатор во Тим Ц во "Школата за демократија" проект на ФИООМ
Соодветно искуство во Феријален Центар Велес:
- претседател на ФЦ Велес е од 1988 до сега, осевн периодот 1994-1996 г каде беше генерален секретар. Солидно стекнато искуство од аспект на култура и културен туризам
Основач на јога секција во Велес. Менаџер на балетска група "АНАБЕЛА" велес и рок група "Струјно коло" исто така од Велес.
Големо искуство во однос на работа со разни етнички групи и меѓуетничка хармонија.
Во Стрип центар на Македонија – Велес соработува од 2002 г, а од 2006 г е постојано ангажиран со ресор подготовка на проекти и контакти со потенцијални донатори.
За своите ангажмани Томе Трајков е добитник на наградата на град Велес " 9ти Ноември за 1999.

 

ПОКРОВИТЕЛ

ДОСЕГАШНИ ИЗДАНИЈА

Автори

Forum